Mans Unides organitza un festival de vídeos d’un minut sobre la pobresa, al CaixaForum

El director general de l’ACJ, Jordi Boixadera, entrega el Premi del Jurat a una classe del col·legi Sant Joan Bosco - Salesians d'Horta, que gaudirà d’un estada en un alberg

L’ONG Mans Unides va organitzar ahir l'acte final a Catalunya del Festival de clipmetratges "El teu punt de vista pot canviar el món", que té lloc entre les escoles i instituts catalans amb l’objectiu de fomentar la sensibilització per la pobresa al món entre la joventut catalana.
 
Durant l’acte, que es va fer a l’auditori del CaixaForum, es van projectar els millors clipmetratges de les 243 classes d’ESO i Batxillerat de Catalunya que han participat al concurs, i que properament competiran a nivell estatal.
 
"La vida és un joc", del Centre d’Estudis Mollet, va resultar ser el clipmetratge guanyador, i com a premi ho podrà celebrar a Port Aventura. L’entrega de premis ser presentada pel periodista Pepe Nieves, i va comptar amb la presència del director general de l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ), Jordi Boixadera, el president de Mans Unides a Barcelona, Joan Martí, i per un dels actors protagonistes de la sèrie 'Polseres Vermelles', Igor Szpakowski.

Boixadera va ser l’encarregat de fer entrega del Premi del Jurat a la classe guanyadora, que va recaure en el Col·legi Sant Joan Bosco - Salesians d'Horta, de Barcelona pel clipmetratge "El món a les teves mans", que pretén sensibilitzar sobre la fam al món. Els alumnes d’aquesta classe podran gaudir d'una estada en un alberg de Xanascat de 5 dies amb pensió completa. A més d’això, aquest clip representarà Catalunya en la final estatal, que se celebrarà el 10 de maig a Madrid.
 
 
Enllaços
 
Festival de curtmetratges de Mans Unides
 
Clip – “El món és a les teves mans”
Compartir:

Enllaços