L’Agència Catalana de la Joventut s’adhereix a la campanya contra el malbaratament d’aliments

Demà es farà el Gran Dinar d’Aprofitament a la Plaça dels Àngels de Barcelona per sensibilitzar la població sobre les diferents iniciatives per aturar aquesta pràctica

“És un escàndol que arreu del planeta malbaratem aliments quan hi ha persones desnodrides. Només amb la meitat de les pèrdues alimentàries actuals es podria nodrir tota la població que actualment passa gana al món (…)”. Aquest és una part del manifest que es llegirà demà dissabte al Gran Dinar d’Aprofitament d’Aliments que hi ha previst a la Plaça dels Àngels de Barcelona, organitzat per la Plataforma per l’Aprofitament dels Aliments.
 
El Gran Dinar, que s’emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, és un esdeveniment de sensibilització sobre el malbaratament alimentari que será participatiu, gratuït i fet amb aliments aprofitats. També hi haurà una fira d’experiències on es podrán conèixer les diverses iniciatives que existeixen per aturar el malbaratament d’aliments.
 
El manifest de la campanya contra el malbaratament d’aliments ha rebut el suport de diferents entitats, entre les quals hi ha l’Agència Catalana de la Joventut. Entre d’altres qüestions, el document posa de relleu que per a garantir la seguretat alimentària cal un treball continuat que superi les accions puntuals.
 
Més informació
 
Manifest Prou Malbaratar Aliments

Compartir:

Enllaços