La Xanascat es promociona al Saló d’Esport i Turisme de Muntanya de Lleida

El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Jordi Boixadera, signa un conveni amb Boí-Taüll en el marc de la fira perquè els joves tinguin un 20% de descompte a l’estació d’esquí

Els albergs de la Xanascat i totes les activitats d’aventura i esport vinculades a aquesta oferta van ser presents al Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya (STM) que va tenir lloc aquest cap de setmana passat a la Llotja de Lleida.
 
La fira, que aquest any ha celebrat la segona edició, està dirigida als professionals del turisme de natura, activitats outdoor i esports de muntanya. Després d’una assistència d’unes 8.000 persones l’any passat, el saló ha reunit aquest cap de setmana fins a 62 expositors repartits en més de 4.000 metres quadrats, i 31 activitats paral·leles.
 
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, van inaugurar divendres passat el STM, acte en què també va participar el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Jordi Boixadera.
 
Boixadera va aprofitar l’esdeveniment per signar un conveni amb els responsables de l’estació d’esquí Boí-Taüll Resort en el marc del programa Carnet Jove, que avui dia gaudeixen més de mig milió de joves catalans. Gràcies a aquest acord, els titulars del carnet podran gaudir de l’oferta de l’estació (allotjament, forfait i material) amb descomptes del 20%. Aquesta acció se suma als més de 8.000 avantatges que ofereix el Carnet Jove.
 
Més informació
 
Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya
 
Descompte Boí – Taüll amb Carnet Jove
Compartir:

Enllaços