Oberta la convocatòria per ser el/la reporter/a del Carnet Jove

Hi ha temps de presentar-s’hi fins el proper 31 de gener

L’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família ha obert la convocatòria per participar al programa del Carnet Jove "Vols ser el/la reporter/a del Carnet Jove?".
 
La persona seleccionada serà l’encarregada de cobrir els actes més importants del Carnet Jove de manera audiovisual, i així transmetre com gaudeixen de les diferents propostes i avantatges els seus titulars. En total, el/la reporter/a haurà de realitzar un mínim de vuit peces de vídeo que relatin diferents actes del Carnet Jove.
 
Aquests audiovisuals tindran una duració mínima de dos minuts i un màxim de set i es penjaran al web i a les xarxes socials del Carnet Jove (Youtube i Facebook) i de l’Agència Catalana de la Joventut.
 
La persona seleccionada percebrà un mínim de 2.400 euros bruts per la seva tasca (en concret, per a cada peça s'abonaran 300 euros bruts). L’objectiu és fomentar l’esperit emprenedor i participatiu de les persones joves, en aquest cas, en el camp del món audiovisual. A més, com ja es fa en d’altres programes del Carnet Jove, com ara les beques, es pretén fomentar l'accés professional de la gent jove.
 
Els titulars del carnet interessats en la proposta poden enviar la seva candidatura fins el proper 31 de gener a www.carnetjove.cat/connectat. Es valorarà l’experiència de la persona candidata en el món de l’audiovisual.


Bases del programa "Vols ser el/la reporter/a del Carnet Jove?"
Compartir:

Enllaços