Els titulars del Carnet Jove tindran una Experiència Connecta’t a l’entrega dels Premis Gaudí

També gaudiran d’avantatges en altres esdeveniments de l’Acadèmia del Cinema Català, gràcies al conveni de col·laboració signat avui

El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, i la presidenta de la l’Acadèmia del Cinema Català (ACC), Isona Passola, han signat aquest matí un conveni marc de col·laboració pel qual es promou l’accés al cinema català als titulars del Carnet Jove.

Segons aquest conveni, el CJ organitzarà una Experiència Connecta’t mitjançant la qual es facilitaran dues entrades dobles a dos titulars del carnet per presenciar la cerimònia de lliurament dels Premis Gaudí.

Així mateix, l’acord preveu oferir descomptes a les entrades als cicles o activitats de pagament que l’ACC organitzi, i el d’intentar facilitar l’accés exclusiu i restringit a esdeveniments i activitats, com per exemple lespre-estrenes de cinema, mitjançant l’acord amb les productores.

Per la seva banda, el CJ informarà els seus titulars de l’estrena i programació de cinema català que hi hagi a les sales de Catalunya amb les quals hi ha acord de col·laboració per a fer descompte als titulars del carnet.

Més informació

Acadèmia de Cinema Català
Compartir:

Enllaços