L'European Youth Card Association (EYCA) premia el Carnet Jove, per tercer any consecutiu, per la campanya de celebració dels 30 anys

El guardó es va entregar dissabte al vespre en la cloenda de la 32a Conferència Europea d'EYCA que s'ha celebrat a Gdansk (Polònia)

El Carnet Jove va rebre dissabte a la nit el guardó Excellence Awards 2016, que atorga l’EuropeanYouth Card Association (EYCA), l’organisme que integra els carnets joves europeus. El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, va recollir el reconeixement durant la gala d’entrega de premis que va tenir lloc en el marc de la 32a Conferència General d’EYCA, que aquest 2016 ha tingut lloc a Gdansk (Polònia).
 
Aquests premis estan integrats per sis categories, i el guardó ha estat concedit en la de “Communications & PR Award Category”, que destaca aquella organització que millor ha innovat en l’ús de la tecnologia i les xarxes socials a l’hora d’animar i fer participar els joves en les propostes del carnet jove.

Concretament, el premi ha estat concedit al Carnet Jove per la campanya de promoció difosa a principis d’aquest any en el marc de la celebració dels 30 anys d’història del carnet. El reconeixement d’EYCA destaca que el Carnet Jove va saber involucrar fins a 3.000 joves titulars del carnet durant l’elaboració del càsting per a escollir els 40 nois i noies que, finalment, van aparèixer en l’anunci publicitari, rodat en diferents llocs de Catalunya. Segons l’organització internacional, convertir els joves en els protagonistes de la campanya reforça la seva motivació i involucració en les propostes del carnet.

Més informació

Nota de premsa

V
ídeo campanya publicitària
Compartir:

Enllaços