Apunta't al càsting del nou espot del Carnet Jove!

Fins al 30 de setembre està oberta la convocatòria per ser un dels protagonistes de la campanya publicitària del Carnet Jove 2017. 

L'agència de publicitat Caldas Naya obre el càsting a través del Programa Connecta't per tal què els titulars del Carnet Jove sigueu els protagonistes de la campanya publicitària del carnet per l'any 2017, que s'emetrà a diversos mitjans de comunicació de Catalunya durant els mesos de gener i febrer.
Aquí tens la informació sobre el procés d'inscripció, dies de les proves del càsting i dates de rodatge. Inscriu-te a www.carnetjove.cat/connectat!!!

Qui pot participar?

- Titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya que tinguin entre 12 i 31 anys. Cal que els menors de 18 anys assisteixin al càsting acompanyats del seu pare, mare o tutor legal, que haurà de signar la corresponent autorització, aportant el seu DNI i el DNI i llibre de família del menor.

- Les persones seleccionades han de prendre el compromís d’assistir els dies estipulats per la realització de la campanya: al rodatge de l’anunci, que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de novembre de 2016 (subjecte a canvis), i a la sessió fotogràfica, que pot tenir lloc un d’aquests tres dies o fora d’aquest període.

Com participar? 

Cal registrar-se al web del Programa Connecta’t del Carnet Jove, www.carnetjove.cat/connectat per fer la sol·licitud de participació a la convocatòria penjada a la secció “Sorteigs”, escollint la preferència de dia i torn (matí o tarda) per fer el càsting.

Terminis:  

- Termini per inscriure’s a la convocatòria: Des de dimarts 6 de setembre fins a dimecres 30 de setembre de 2016.

- Confirmació de la participació al càsting: Els dies 6 i 7 d’octubre de 2016, el Carnet Jove es posarà en contacte amb les persones inscrites per coordinar les hores d’assistència al càsting.

- Dies del càsting: 17, 18 i 19 d’octubre (dilluns, dimarts i dimecres), entre les 10h i les 19h (es podran ampliar aquestes dates en funció del número de joves titulars inscrits per fer les proves del càsting).

- Lloc del càsting: El càsting tindrà lloc a la seu de l‘Agència Catalana de la Joventut (C. Calàbria, 147, Barcelona).

Incripcions i més informació sobre el càsting.


Compartir:

Enllaços