Cinc titulars del Carnet Jove comencen les pràctiques formatives a TV3 amb una beca de Treball, Afers Socials i Famílies

La directora general de Joventut, Marta Vilalta, el director general de l'ACJ, Cesc Poch i el director de TV3, Jaume Peral, junt amb els cinc becaris van signar dilluns l’acord amb les condicions per a la seva incorporació

Cinc joves titulars del Carnet Jove van començar dilluns 5 de setembre les pràctiques formatives a TV3 gràcies a una beca del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Aquests joves han estat seleccionats a través de la convocatòria de les Beques Carnet Jove 2016 que atorga l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ).  

Els beneficiaris de la beca, tres noies i dos nois titulars del Carnet Jove d’entre 20 i 27 anys, gaudiran d’un any d’estada formativa en pràctiques remunerades a diferents departaments de TV3. L’estada els permetrà adquirir coneixements pràctics que facilitin el seu futur accés al món professional. En concret, els becaris i els àmbits en què desenvoluparan les seves tasques són les següents:


• Beca Carnet Jove Connecta’t al Grafisme
• Beca Carnet Jove Connecta’t a la Caracterització
• Beca Carnet Jove Connecta’t a l’Ambientació
• Beca Carnet Jove Connecta’t al Muntatge musical
• Beca Carnet Jove Connecta’t al Vestuari


Els cinc joves van visitar TV3 el dilluns per conèixer les instal•lacions i signar el document que formalitza la beca; han estat acompanyats de la directora general de Joventut, Marta Vilalta, del director general de l'ACJ, Cesc Poch i del director de TV3, Jaume Peral. A l’acte de signatura també han assistit els cinc joves que van obtenir la beca en la passada edició i que ja han acabat el seu període de pràctiques a TV3.

10 beques en funcionament

L’ACJ ofereix amb el Programa Beques Carnet Jove un total de deu beques. A més de les cinc que es fan a TVC, també hi ha en funcionament les beques Carnet Jove Connecta’t al Còmic, al Disseny, a les Lletres, a la Ràdio i a la Fotografia.  

Aquesta iniciativa és possible gràcies a l’acord amb diferents empreses de referència dels sectors de la comunicació per un termini d’un any: “El Jueves”, “El Punt Avui”, “Cadena SER”, “La Vanguardia” i Estudi MUTO.  

La convocatòria és oberta als titulars del Carnet Jove, que tenen entre 16 i 30 anys, i les persones seleccionades obtenen una remuneració econòmica. 

Més informació:

Nota de premsa

Beques Carnet Jove
   
Compartir:

Enllaços