El Carnet Jove celebra els 30 anys amb un concert pels seus titulars amb els grups Bonobos, Doctor Prats i Itaca Band

Abans del concert la consellera Dolors Bassa ha presidit un acte de reconeixement i d'agraïment als titulars del carnet, on també hi ha participat l'humorista Peyu

El Carnet Jove celebra els 30 anys amb un concert pels seus titulars amb els grups Bonobos, Doctor Prats i Itaca BandEl Carnet Jove va celebrar el seu 30è aniversari el passat divendres, 11 de novembre, al vespre amb un acte de reconeixement per als seus titulars i un concert amb les més de 2.000 entrades exhaurides, a la Sala Razzmatazz amb les bandes musicals BonobosDoctor Prats i Itaca Band, molt populars entre els joves.

Prèviament al concert, s' ha organitzat un acte de reconeixement als titulars del Carnet Jove amb l’objectiu de donar valor i visualitzar l’èxit del carnet al llarg dels anys, el qual aquest 2016 ha assolit més de 550.000 titulars, una xifra que supera el rècord històric de l’any anterior i que el situa en el 10% de tots els carnets joves expedits a Europa.

L’acte, que es va celebrar al Valkiria Hub Space de Barcelona, va estar presidit per la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i va comptar també amb la participació com a mestre de cerimònies de l’humorista Peyu. El reconeixement es va simbolitzar en 20 joves titulars representatius de tota la generació carnet jove, entre els quals s’hi van aplegar els joves que més utilitzen el carnet, els titulars que han gaudit de pràctiques professionals a través del programa Connecta’t, una representació de persones que han pres part activa a nivell professional al carnet, i joves que han fet ús del carnet a l’estranger, on han utilitzat el servei d’assegurança internacional d’assistència en viatges.

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, va posar en relleu que “enguany hem volgut repensar el programa i adaptar-lo a les necessitats actuals del jovent. El Carnet Jove és i ha estat un referent, tal com demostren les xifres, i volem que ho sigui encara més, és per això que volem donar-li aquest nou impuls social, fer que sigui una eina més activa en l’emancipació i participació dels joves, que esdevingui un espai d’integració i cohesió social i de construcció d’identitat i ciutadania. Volem fer del carnet una eina al servei de les polítiques de Joventut i adaptar-lo a les necessitats actuals del jovent”.

L’acte també va comptar amb la participació de la directora general de Joventut, Marta Vilalta, que va explicar l’acció de participació entre la joventut catalana per decidir com ha de ser el Carnet Jove del futur, que s’iniciarà el proper 21 de novembre amb l’objectiu de conèixer de primera mà les necessitats i les preferències dels joves per adaptar-les a les prestacions del Carnet. Així mateix, per la seva banda, el director de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, va presentar la nova imatge del Carnet Jove i en va destacar l’impuls social que hi ha la voluntat de donar-li perquè sigui una eina útil al servei del jovent.

Més informació:

Vídeo nova imatge Carnet Jove
Compartir:

Enllaços