Les entitats federatives d’Educació en el Lleure reben una subvenció de 5 milions d’euros

El Govern, a través del Departament de Benestar Social i Família, subvencionarà amb 5.011.040 euros a cinc entitats federatives juvenils de lleure per a desenvolupar actuacions de caràcter social, formatiu, cívic i associatiu adreçades a infants i joves.

(+)

Departament de Benestar Social i Família

Nou joves fotògrafs catalans exposen les seves obres al Visa Off, certamen paral•lel al prestigiós festival Visa Pour l’Image de Perpinyà

L’exposició constitueix la Mostra de Fotoperiodisme Jove Clic’2011, coorganitzada per l’Agència Catalana de la Joventut, i es podrà visitar a la Casa de la Generalitat de la capital nordcatalana fins el 28 de setembre.

(+)

Programes - Cultura

Ja es pot adquirir el còmic ''Sóc de poble'', fet per les guanyadores de la Beca Còmic 2010 del Carnet Jove

Raquel Córcoles i Marta Rabadán retraten les impressions d’una persona en la seva arribada a una gran ciutat en un to humorístic. El còmic es troba als quioscos i grans magatzems.

(+)

Carnet Jove
Nou programa escolar ''Una eina al servei de l'escola'' 2011-2012

Nou programa escolar ''Una eina al servei de l'escola'' 2011-2012

La Xanascat presenta el programa escolar “Una eina al servei de l’escola” per aquest nou curs escolar 2011-2012. Enguany amb un gran ventall d'estades, treballs de síntesi i projectes de recerca de 2 a 5 dies per a alumnes de totes les edats, des d'Educació infantil fins a Batxillerat. En motiu de l'any internacional de la química i dels boscos, la Xanascat ha impulsat dos nous programes d'activitats vigents fins el 31 de desembre de 2011 que tindran aquestes dues temàtiques com a centre d'interès. I com a novetat el programa Sensibilitza't amb l'altre: la discapacitat i la seva realitat. Consulta la resta de novetats i totes les propostes en el web.

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya
Set joves viatgen a Nicaragua per participar en un Camp Solidari del Carnet Jove

Set joves viatgen a Nicaragua per participar en un Camp Solidari del Carnet Jove

Els nois i noies, titulars del carnet, conviuran amb petites famílies productores de cafè i difondran la seva experiència per promocionar el comerç just.

(+)

Carnet Jove

Agermanament dels cremalleres de Núria i Suïssa

La directora de l’Agència Catalana de la Joventut, Montserrat Suari, hi assisteix com a membre del Patronat de la Vall de Núria

(+)

Agència Catalana de la Joventut

La directora general de l'Agència Catalana de Joventut de Catalunya visita els albergs de la Val d'Aran

Les instal·lacions de Salardú i Les ofereixen 225 places i ofereixen nombrosos serveis

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

Nou conveni entre Vies Verdes de Girona i Xanascat per promoure l'ús dels albergs i la mobilitat entre els joves

Els usuaris dels carnets Amics de les Vies Verdes i Xanascat disposen de descomptes en els albergs i serveis turístics de les vies verdes

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya
Premis Clic, fotoperiodisme jove

Premis Clic, fotoperiodisme jove

L’objecte dels premis “Clic fotoperiodisme jove” és premiar i fer difusió del fotoperiodisme entre les persones joves. 

(+)

Carnet Jove

Els albergs de la Xanascat gestionats per l'Agència Catalana de la Joventut es converteixen en espais amics dels animals

L’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) iniciarà aquest setembre un programa pilot als albergs de Cabrera de Mar (Maresme) i Planoles (Ripollès) que té l’objectiu de convertir els 20 albergs de titularitat pública de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat) en espais amics dels animals.

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

Enllaços