Les preinscripcions a ‘L’estiu és teu!’ començaran el 21 de febrer

El programa arribarà aquest 2012 a la seva divuitena edició

El programa per a nois i noies de 5 a 17 anys ‘L’estiu és teu!’, organitzada per l’Agència Catalana de la Joventut, arribarà el proper any 2012 a la seva divuitena edició.
 
L’inici de les preinscripcions serà el dimarts 21 de febrer a partir de les 12 del migdia, i s’allargaran fins el 13 de març, un dia abans del sorteig. Igualment com en edicions anteriors, les preinscripcions es podran fer durant les 24 hores del dia a través del web www.xanascat.cat i del telèfon d’atenció ciutadana 012.
 
Un total de 9.208 nois i noies van participar el 2011 al programa, i van anar a un total de 29 albergs de la Xanascat. L’opció més escollida va ser la de les estades que inclouen millorar el nivell de llengua anglesa, amb un 69% de les inscripcions, corresponents a 6.300 participants. El francès i l’alemany també va rebre 73 inscripcions.
 
L’objectiu de les estades és fomentar la companyonia, la responsabilitat i combinar activitats lúdiques amb l’aprenentatge d’una habilitat: esports, idiomes, música, enginy, teatre, circ i veu.
 
 
Enllaç
 
Calendari 2012 ‘L’estiu és teu!’
Compartir:

Enllaços