La Molina+Masella aconsegueix el rècord del món de baixada de torxes amb 5.089 esquiadors

La directora general de l’Agència Catalana de la Joventut participa a l’acte, que es converteix en un acte de suport a la candidatura dels JJOO d'Hivern Barcelona - Pirineus 2022

Les estacions de La Molina i la Masella (que juntes formen el domini Alp 2.500) van aconseguir aquest dissabte passat a la tarda el rècord del món de baixada de torxes. Un total de 5.089 esquiadors van baixar amb torxes per aquest domini esquiable i van superat tots els rècords internacionals anteriors. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, el secretari general de l’Esport, Ivan Tivau, la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Montserrat Suari, la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maria Teresa Fandos, i altres autoritats van participar a l’acte per donar suport a la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern Barcelona- Pirineus 2022.

De les 5.089 torxes que van il·luminar tota la muntanya, des del cim de la Tossa (2.535 m.) fins al Pla de Masella (1600 m.), una trentena corresponien a persones discapacitades, que van baixar per la pista del Bosquet de La Molina amb la col·laboració del Centre d’Esports Adaptat de La Molina. A més, un centenar d’infants van baixar amb varetes lluminoses al Parc Infantil de Pista Llarga a La Molina.   

L’alberg de La Molina es prepara

L’alberg Verge de les Neus, de la Molina, està situat a només 4 quilòmetres de La Molina i a 11 de La Masella, les estacions principals on se celebrarien els Jocs Olímpics d’Hivern, cas que la candidatura Barcelona – Pirineu fos finalment l’escollida. L’Agència Catalana de la Joventut, que gestiona l’alberg, treballa per adaptar i posar la instal·lació a disposició de la candidatura catalana i del Comitè Olímpic Internacional (COI). La ciutat de Vancouver (Canadà), que va acollir els JJOO d’Hivern el 2010, va aplegar a un total de 2.632 atletes, uns 50.000 membres de l’organització (incloent 18.500 voluntaris) i prop de 10.800 periodistes acreditats.

L’esdeveniment d’aquest dissabte va comptar amb participants esquiadors i visitants a la baixada de torxes que estaven allotjats a l’alberg de La Molina, on hi havia publicitat de l’acte.

Enllaços

Candidatura Barcelona – Pirineu 2022

Alberg Mare de Déu de les Neus
Compartir:

Enllaços