La directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Montserrat Suari, visita l’alberg de Vilafranca del Penedès

Exploren les possibilitats perquè la instal·lació s’adhereixi a la Xanascat

La directora general de l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ), Montserrat Suari, i l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, van mantenir una reunió de treball el divendres passat a l’ajuntament de la capital penedesenca. Ho van fer acompanyats de la regidora d’Esports, Joventut i Relacions Internacionals, Emília Torres, la regidora de Comunicació i Participació i Foment de l’Ocupació, M. Josep Tuyà, i del director de Màrqueting i Relacions Externes de l’ACJ, Josep M. Serrano.
 
Durant la trobada, es va donar a conèixer l’activitat que actualment du a terme l’Alberg Municipal de Joventut de Vilafranca i es va explorar la possibilitat que la instal·lació s’adhereixi, en un futur, a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), entitat gestionada per ACJ.
 
Actualment, la Xanascat està formada per un total de 43 albergs. D’aquests, 23 són gestionats per part d’institucions, entitats i empreses i estan adherits a la xarxa pública, que en fa la comercialització i promou la participació dels albergs en programes i iniciatives de l’Agència Catalana de la Joventut.
 
La trobada institucional va acabar amb una visita a l’alberg de Vilafranca. La instal·lació té capacitat per a 57 places i està situat al costat del recinte de la Fassina, que disposa d'aules, tallers, una sala de conferències i dels equipaments necessaris per organitzar jornades, congressos o seminaris.

 
Enllaços relacionats
 
Alberg Municipal de Joventut de Vilafranca del Penedès
 
Compartir:

Enllaços