Benestar Social i Família ofereix 13.150 places pel programa “L’estiu és teu!”

Comença el període de preinscripcions a través d’internet i el 012 per a infants i joves de 5 a 17 anys

L’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família obrirà demà a les 12 hores del migdia el període de preinscripcions del programa “L’estiu és teu!” a través del web www.xanascat.cat i del telèfon d’atenció ciutadana 012.
 
El programa, que enguany arriba a la seva divuitena edició, ofereix estades de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Les modalitats que es poden escollir per a aquestes estades són: música (27 estils i instruments a triar), idiomes (anglès, francès o alemany), esportives i multiesportives (23 modalitats), combinat d’idiomes i multiesportives, enginy, circ, teatre, veu, cinema i creatives.
 
El nombre total de places ofertes serà enguany el més alt de la història del programa, amb un total de 13.150. Això significa un augment de 3.942 de places respecte dels participants en l’edició passada de “L’estiu és teu!”, un increment del 43%. Aquest creixement ve impulsat, sobretot, pel reforçament de l’oferta en les estades que inclouen ensenyament d’idiomes (anglès, francès o alemany), que aquest 2012 han augmentat en 2.439 places.
 
Pel que fa al cost de les estades, les famílies nombroses i monoparentals que obtinguin plaça pels seus fills gaudiran d’una reducció del 10% en el preu. Aquests ajuts s’emmarquen en les polítiques de suport a la família i, alhora, intensifiquen encara més l’orientació al servei de la ciutadania dels albergs gestionats per la Xanascat. L’any passat es van beneficiar de les reduccions a famílies nombroses i monoparentals un total de 2.011 nois i noies, el 22% del total dels participants.

Consulta la nota de premsa
Compartir:

Enllaços