La consellera de Benestar Social i Família inaugura l'ampliació de l'alberg La Valira, de la Seu d'Urgell

Les 30 noves places de la instal·lació acolliran participants al Màster d’esports organitzats per INEFC i del projecte “Fer de la frontera un camí cap a la formació”

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha inaugurat aquest matí juntament amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, l’ampliació de l’alberg La Valira. També han participat a l'acte d'inauguració el director general de Joventut, Toni Reig, i el director general de l'Agència Catalana de la Joventut, Jordi Boixadera. Aquest alberg, que pertany a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), ha estat ampliat amb 30 noves places i ha passat a tenir-ne un total de 130.
 
Les obres, que han estat finançades amb fons europeus, han consistit en la construcció d’una segona planta a l’ala nord de l’edifici, que no en disposava. En aquest nou espai s’hi han instal·lat 6 dormitoris de 4/5 places amb bany interior. També s’ha equipat una sala de la planta semisoterrani de l’alberg per acollir activitats formatives o reunions de grup. També s’ha fet una adequació de millora de la imatge de l’alberg.  
 
L’ampliació de l’alberg La Valira forma part del projecte “Fer de la frontera un camí cap a la formació”, que es porta a terme entre la població francesa d’Auzat, Bescaran, la Seu d’Urgell, Andorra i coordinats per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC).
 
Dins d’aquest projecte, l’ampliació de l’alberg de la Seu d’Urgell ha de servir a la doble finalitat d’allotjament per a la gent participant en el projecte i  també per l’allotjament dels participants en el Màster d’esports en un entorn natural tal i com l’INEFC ho vol dur a terme.
 
 
Més informació
 
Nota de premsa
 
Alberg La Valira
 
Compartir:

Enllaços