Nou conveni entre Vies Verdes de Girona i Xanascat per promoure l'ús dels albergs i la mobilitat entre els joves

Els usuaris dels carnets Amics de les Vies Verdes i Xanascat disposen de descomptes en els albergs i serveis turístics de les vies verdes

El Consorci de les Vies Verdes de Girona i l’Agència Catalana de la Joventut han signat un conveni de col·laboració que ratifica i amplia els acords entre les dues entitats, i vol donar-los a conèixer als usuaris titulars de les targetes Amics de les Vies Verdes de Girona i usuaris amb carnet de la Xarxa d’Albergs de Catalunya (XANASCAT).

L’acord es va signar el passat divendres 10 de juny a l’alberg Empúries, de L'Escala, entre el president del Consorci de les Vies Verdes de Girona (CVVGI), Albert Gómez, i el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch. A l’acte també hi va assistir la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Agnès Fàbregas.

L'objecte principal del conveni  és afavorir la utilització de les instal·lacions dels albergs de la xarxa i facilitar l'accés als joves catalans a les activitats que organitzin les dues entitats, per tal de promoure la mobilitat entre les persones joves. Per això, el Consorci prioritzarà l'organització d'activitats en aquests albergs, i els titulars dels carnets gaudiran del 10% de descompte, a més de en les pernoctacions i àpats, en les estades, actes, esdeveniments i jornades que s'ofereixin.

Els albergs de la XANASCAT situats a les rutes que gestiona el Consorci són l'alberg Ruta del Ferro a Sant Joan de les Abadesses, Torre Malagrida a Olot, el Cerverí a Girona, l'Empúries a l’Escala i el Costa Brava a Llançà. 
 
 
Més informació:
 
Consorci de les Vies Verdes de Girona
info@viesverdes.org
972 486 950
Compartir:

Enllaços