El 2.449, número del sorteig del ''Vacances en Família'' pel període de setembre a febrer

Avui s'ha realitzat el sorteig de 23.065 noves places perquè famílies amb fills menors de 18 anys puguin gaudir el lleure compartit   

La seu de Loteria de Catalunya ha estat aquest matí l’escenari de l’assignació per sorteig davant notari de les 23.065 places que ofereix el programa “Vacances en Família” del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a gaudir entre els mesos de setembre del 2016 al febrer de 2017. L’acte ha estat presidit pel director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch.

El número escollit a l’atzar ha estat el 2.449. Aquest serà el punt de partida per a l’assignació automàtica d’aquestes places, emprant com a criteri principal les opcions triades per les persones participants i l’ordre de preferència indicat, fins a trobar una opció disponible.  

Les famílies preinscrites en aquest segon torn del programa podran consultar a partir del 17 de juny si han obtingut places i, si és el cas, en quin torn i alberg han estat assignades, a través del web www.xanascat.cat/vacancesenfamilia.   

El nombre de famílies preinscrites ha estat de 5.964, 105 més que a la primera convocatòria del 2016 (+1,8%), corresponents a un total de 18.569 persones. Les opcions més demanades han estat, per aquest ordre: l’alberg de l’Escala del 2 al 4 de setembre, l’alberg d’Altafulla el cap de setmana del 9 a l’11 de setembre, l’alberg de Núria el primer cap de setmana de setembre, l’alberg de La Molina al pont de desembre i l’alberg d’Altafulla al segon cap de setmana de setembre.  

Joventut haurà ofert entre les dues convocatòries del programa aquest curs un total de 55.002 places, que podran beneficiar 10.614 famílies, 329 més que en l’edició anterior.  

Més informació  

Vacances en família  
Compartir:

Enllaços