L'Alberg d'Olot supera en mig any les estades del 2015

El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, ha visitat aquest dilluns les obres realitzades a l'alberg d'Olot. Fins a finals de juny, hi ha hagut més des 8.500 pernoctacions, una xifra que supera les estades de tot l’any passat.  

L'Alberg d'Olot supera en mig any les estades del 2015El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, ha visitat aquest dilluns l’Alberg Torre Malagrida. Acompanyat de l’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, la regidora de Joventut, Mar Roca, el regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda i Agnès Fàbregas, coordinadora de Joventut de Girona, han fet un recorregut per les instal·lacions que han començat la temporada amb obres. L’Agència Catalana de la Joventut i l’Ajuntament d’Olot han promogut la reforma dels banys de la planta inferior de l’alberg. Els treballs han permès la renovació dels serveis amb una millor distribució i accessibilitat.

En el que portem d’any, l’Alberg Torre Malagrida ha tingut 8.057 estades. Representen 407 pernoctacions més que durant tot el 2015 i 1.218 per sobre del 2014 (5 i 17% d’increment, respectivament). Amb un capacitat de 80 places repartides amb habitacions de dos i fins a deu llits. Aquest curs 2015-2016, l’alberg ha acollit els participants dels camps d’aprenentatge “La Garrotxa volcànica” per a alumnes de 8 a 16 anys del cicle mitjà i superior de primària i Educació Secundària Obligatòria i l’“Olot intercultural” adreçat als estudiants d’ESO.

L'alberg d'Olot també obté una bona acollida del programa “Vacances en família”. Aquest curs s’han ofert 1.590 places per a 318 famílies de les quals en aquests moments s’ha ocupat el 90,25%. Des de l’any 2014, quan l’alberg va començar la seva participació al “Vacances en família” les dades han crescut any rere any.Compartir:

Enllaços