Acord entre l'Agència Catalana de la Joventut i l'entitat Grandalla

Per facilitar l'accès de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament als albergs de la Xanascat.

L'Agència Catalana de la Joventut i l'entitat Grandalla, han signat un acord de col·laboració per facilitar l'accès de l'entitat als albergs de la Xanascat. Grandalla, és una Cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre que actua en els àmbits d’integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, l’objecte de la qual és fomentar l’autonomia, la inserció social plena i la millora de la qualitat de vida d’aquest col·lectiu a través de la promoció, organització i gestió d’activitats d’oci, d’esport, d’educació i de cultura així com d’altres que es considerin convenients per aconseguir els seus fins.

L’acord l'han signat aquest matí el director general de l'ACJ, Cesc Poch, acompanyat pel director de màrqueting i producte, Pep Serrano i el president de Grandalla, Josep Pardina, acompanyat pel director de l'entitat, Pau Vilaseca. 

L'objecte principal de l'acord és que l'entitat pugui utilitzar les instal·lacions dels albergs gestionats per la Xanascat en unes condicions especials amb l’objectiu de facilitar l’accés dels joves catalans a la XANASCAT i la interrelació entre els mateixos a través de les activitats que ambdues entitats desenvolupen.

Mes informació:

Grandalla SCCL


Compartir:

Enllaços