Els albergs de Joventut de la Generalitat de Catalunya es converteixen en espais amic dels animals.

Avui s’inicia el programa pilot als albergs de Cabrera de Mar (Maresme) i Planoles (Ripollès) tot i que el propòsit és convertir els 20 albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) que s’aniran incorporant paulatinament durant aquesta tardor i primer trimestre del 2018. 

Els albergs de Joventut de la Generalitat de Catalunya es converteixen en espais amic dels animals.Avui s’inicia el programa pilot als albergs de Cabrera de Mar (Maresme) i Planoles (Ripollès) tot i que el propòsit és convertir els 20 albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) que s’aniran incorporant paulatinament durant aquesta tardor i primer trimestre del 2018. La iniciativa ha estat elaborada conjuntament amb la Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA), amb l’objectiu de normalitzar l’accés dels animals en els espais públics.
 
La iniciativa ha estat elaborada conjuntament amb la Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA), amb l’objectiu de normalitzar l’accés dels animals en els espais públics.
 
Aquests albergs, permetran l’accés i pernoctació de gossos en aquestes instal·lacions, adequant recintes d’esbarjo per a gossos on es netejaran periòdicament amb desinfectants bactericides, fungicides i viricides innocus pels animals i les persones. Així mateix, instal·lant papereres per dipositar-hi els excrements, tot complint els responsables dels gossos unes normes. Es permetrà l’estada a l’habitació de l’animal i per tal de facilitar el confort dels gossos mentre duri l’estància a l’alberg, es recomana als seus responsables que vinguin preparats amb un abeurador d’aigua i un llit per a l’animal. 

Compartir:

Enllaços