El ‘Vacances en família’ i l’acreditació AMED, a la XTVL

Els informatius de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) han emès recentment dues notícies referides a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

En el primer cas, es tracta d’una notícia sobre el desenvolupament del programa ‘Vacances en família’, en què es destaca que més de 4.400 famílies gaudiran d’aquesta iniciativa durant aquesta edició.

La XTVL també s’ha fet ressò de l’atorgament del distintiu AMED a 13 albergs de la Xanascat, que reconeix els establiments que promouen la dieta mediterrània. Així mateix, diversos ràdios, diaris i agències de notícies també han fet notícies i reportatges aquest estiu sobre la dieta als albergs i el distintiu AMED.  

Vídeo del ‘Vacances en família’

Vídeo de l’acreditació AMED

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

L’alberg de Barcelona acollirà una trobada de la Hostelling International per a professionals del turisme jove i d’estudiants

La Hostelling International (Xarxa Internacional d’Albergs), juntament amb l’Agència Catalana de la Joventut, organitza avui a l’alberg M. de Déu de Montserrat, de Barcelona, una trobada per a professionals i programadors d’activitats per a joves i estudiants als albergs en el marc de la Word Youth and Student Conference (WYSTC).
 

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

La Xanascat es presenta al WYSTC, la trobada mundial d’operadors turístics i de serveis per a joves estudiants

L’oferta que representen els 42 albergs, les 3 residències d’estudiants i la resta de serveis que avui integra la Xanascat es presenta aquests dies a operadors turístics i de serveis de tot el món especialitzats en la gent jove que viatja per estudiar i emprendre altres iniciatives.

La World Youth and Student Travel Conference (WYSTC) se celebra del 20 al 23 de setembre al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona. Durant aquests dies, l’esdeveniment es converteix en un aparador de les diferents empreses o institucions que ofereixen serveis relacionats amb l’allotjament. A més, també s’hi discuteixen les noves tendències i polítiques adreçades a les persones joves.

La Xanascat és present al WYSTC amb un estand que inclou tota l’oferta dels albergs de la Generalitat, de les instal·lacions adherides i dels diferents programes per a gent jove i estudiants.

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya
Nou programa escolar ''Una eina al servei de l'escola'' 2011-2012

Nou programa escolar ''Una eina al servei de l'escola'' 2011-2012

La Xanascat presenta el programa escolar “Una eina al servei de l’escola” per aquest nou curs escolar 2011-2012. Enguany amb un gran ventall d'estades, treballs de síntesi i projectes de recerca de 2 a 5 dies per a alumnes de totes les edats, des d'Educació infantil fins a Batxillerat. En motiu de l'any internacional de la química i dels boscos, la Xanascat ha impulsat dos nous programes d'activitats vigents fins el 31 de desembre de 2011 que tindran aquestes dues temàtiques com a centre d'interès. I com a novetat el programa Sensibilitza't amb l'altre: la discapacitat i la seva realitat. Consulta la resta de novetats i totes les propostes en el web.

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

La directora general de l'Agència Catalana de Joventut de Catalunya visita els albergs de la Val d'Aran

Les instal·lacions de Salardú i Les ofereixen 225 places i ofereixen nombrosos serveis

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

Nou conveni entre Vies Verdes de Girona i Xanascat per promoure l'ús dels albergs i la mobilitat entre els joves

Els usuaris dels carnets Amics de les Vies Verdes i Xanascat disposen de descomptes en els albergs i serveis turístics de les vies verdes

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

Els albergs de la Xanascat gestionats per l'Agència Catalana de la Joventut es converteixen en espais amics dels animals

L’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) iniciarà aquest setembre un programa pilot als albergs de Cabrera de Mar (Maresme) i Planoles (Ripollès) que té l’objectiu de convertir els 20 albergs de titularitat pública de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat) en espais amics dels animals.

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

Enllaços