L’alberg ‘Costa Brava’ de Llançà s’integra a la xarxa pública d’albergs de la Generalitat

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha presidit aquest dissabte l’acte d’adhesió de l’alberg ‘Costa Brava’ de Llançà a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), que gestiona l’Agència Catalana de la Joventut. Ho ha fet acompanyat pel director general de Joventut, Toni Reig, i del director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Jordi Boixadera.

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

El projecte Albergues MOVIC i l'alberg Cerverí de Girona a la televisió de Girona.

El director del projecte Albergues MOVIC i el director de l'alberg Cerverí de Girona varen ser entrevistats a les notícies vespre de la televisió de Girona el dimarts 4 de setembre. 

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya
Un grup de joves artistes conviu a l?alberg de Girona per desenvolupar la seva creativitat

Un grup de joves artistes conviu a l’alberg de Girona per desenvolupar la seva creativitat

Des del passat dissabte 1 de setembre, l’Alberg Cerverí de Girona acollirà un grup de joves artistes provinents de diversos punts de l’Estat per desenvolupar la seva creativitat en un projecte que realitzaran de manera conjunta, MOVIC, és una iniciativa de la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ), amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut.

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Jordi Boixadera, visita les activitats d’estiu organitzades per l’Agencia Catalana de la Joventut

El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Jordi Boixadera, acompanyat per la responsable del programa “Vacances en Família”, Raquel Navarro, ha visitat aquest dimarts l’alberg Mare de Déu de les Neus a La Molina, on uns 50 nens i nenes de 8 a 16 anys  gaudeixen d’unes estades combinades dins del programa “L’Estiu és teu”.


(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

El programa Vacances en Família i l'alberg de Vic al TN migdia

Televisió de Catalunya, va realitzar un reportage del programa del Departament de Benestar Social i Família, explicant l'experiència d'alguns usuaris.

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

Procés d’adhesió d’albergs ubicats a les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona a la XANASCAT

L’Agència Catalana de la Joventut obre el procés per tal que les persones físiques o jurídiques de naturalesa privada, titulars d’instal·lacions juvenils amb denominació d’albergs juvenils, presentin sol·licitud per tal de formar part de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), en condició d’alberg adherit. 

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya
Nou programa escolar ?Una eina al servei de l?escola? als albergs de la Xanascat pel curs 2012-2013

Nou programa escolar “Una eina al servei de l’escola” als albergs de la Xanascat pel curs 2012-2013

L’Agència Catalana de la Joventut (ACJ), del Departament de Benestar Social i Família, presenta el programa escolar que es realitza als albergs de la Xanascat, “Una eina al servei de l’escola”, per aquest nou curs escolar 2012 - 2013. Enguany, amb un gran ventall d'estades amb activitats, treballs de síntesi i projectes de recerca de 2 a 5 dies per a alumnes de totes les edats, des d'Educació infantil fins a Batxillerat.

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

El Director general de l'Agència Catalana de la Joventut, el senyor Jordi Boixadera, visita el programa l'Estiu és Teu

El director general de l'Agència Catalana de la Joventut, va visitar les activitats combinades, anglès i multiesportives, que es desenvolupen a l'alberg Ruta del Ferro a Sant Joan de les Abadesses.

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

Benestar Social i Família obre les inscripcions al segon període del programa 'Vacances en família'

S'ofereixen 19.562 noves places per gaudir d'estades a albergs fins el febrer del 2013

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

Benestar Social i Família i la Fundació CatalunyaCaixa impulsen estades inclusives per a infants amb discapacitat a través del programa Respir Familiar

Set nens i nenes de 8 a 13 anys participen en un programa especial de colònies, en un projecte pioner a Catalunya presentat per l'Associació ADIMIR de Montcada i Reixac

(+)

Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya

Enllaços